Wasmeubel met kom

The fascinating digital imagery is part of Wasmeubel met kom which is sorted within badkamermeubel goedkoop, goedkope badkamermeubels, wasmeubel met kom and posted at December 14, 2017 5:44:28 pm by admin

wasmeubel met kom Koopgids

Het belangrijkste onderscheid tussen badgootstenen is hoe en waar ze zijn gemonteerd. Dit zijn de belangrijkste opties:

aanrecht

Dit is de meest voorkomende installatie, waarbij de gootsteen in of op een aanrecht zit, meestal als onderdeel van een onderkast met kasten. Aanrecht spoelbakken bieden over het algemeen goede opslag- en bewegingsruimte, omdat er meestal een aanzienlijke oppervlakte rond het bassin en de kasten is. Deze categorie omvat het volgende:

Geïntegreerde spoelbakken: het aanrecht en de spoelbak zijn uit één stuk en gemaakt van hetzelfde materiaal. Ze zijn aangepast aan standaard ijdelheidbreedtes. Deze putten zijn eenvoudig schoon te maken.
Gootstenen met topmontage of zelfrimpeling: ze hebben rolranden die ervoor zorgen dat de gootsteen in een opening aan het aanrecht kan vallen. Top-mount sinks zijn de gemakkelijkst te installeren.
Gootstenen onderop: ze zijn onder het aanrecht gemonteerd, waardoor de rand van het aanrechtoppervlak rond de gootsteen wordt blootgelegd. Omdat er geen rand is waar u mee te maken hebt, zijn ondermetsels het gemakkelijkst schoon te maken.
Vessel Sink of Above-Counter-Sinks: deze bassins zitten bovenop de toonbank en bieden de meest opvallende stijl.

 

Voetstuk

Een voetstuk gootsteen bestaat uit een bassin bovenop een lange, slanke basis. Het wordt vaak beschouwd als een vintage look, maar er zijn ook moderne versies. Ze werken goed in poederkamers en kleine baden waar opbergruimte of opslag geen prioriteit heeft.

Wall-mount

Vaak gevonden in commerciële en institutionele instellingen, wall-mount wastafels werken in huis baden, ook. Ze hangen op een comfortabele hoogte van de muur en zijn open beneden, waardoor de afvoerleiding en watertoevoerleidingen zichtbaar worden. Met het loodgieterswerk eronder zichtbaar, vraagt ​​het om een ​​aantrekkelijke buisafwerking, zoals gepolijst chroom. Gootstenen aan de muur zijn betaalbaar, werken goed in kleine baden en creëren een schone, open uitstraling.

Troosten

Een populaire variant van de aan de muur bevestigde gootsteen is de console-gootsteen, die lijkt op een traditionele consoletafel in een ingang of hal. Een console-gootsteen is in feite een aan de muur bevestigde gootsteen met poten – meestal twee maar soms vier. Ze hebben meestal royale aanrechtruimte en open rekken hieronder.

Grootte en vorm verzinken

Er is geen standaardafmeting voor een gootsteen. Sommige kleine wasbakken zijn net groot genoeg voor het wassen van de handen, terwijl de grootste wasbakken groot genoeg zijn om haar of gevoelige kleding te wassen. De meeste ronde gootstenen hebben een diameter van 16 tot 20 inch, terwijl de meeste rechthoekige gootstenen van 19 tot 24 inch breed zijn en van 16 tot 23 inch van voor naar achter. Typische bekken diepte is 5 tot 8 centimeter.

De afmetingen en vorm van de spoelbak zijn meestal zaken van persoonlijke voorkeur, tenzij u een oude armatuur vervangt en de ijdelheid en het aanrecht wilt hergebruiken. In dat geval moet de nieuwe gootsteen in de bestaande opening in het aanrecht passen en op dezelfde manier worden gemonteerd. Als er weinig ruimte is, overweeg dan een driehoekige spoelbak te gebruiken die in een hoek past.

The oustanding photo is part of Wasmeubel met kom has dimension x pixel. You can download and obtain the Wasmeubel met kom images by click the download button below to get multiple high-resversions. Here is fundamental information about Badkamer Accessoires. We have the resource more photo about Badkamer Accessoires. Check it out for yourself! You can acquire Wasmeubel met kom and see the in here.

admin December 14, 2017
4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.