Dakraam bestellen

Fakro-dakraam

Onlangs hebben wij een zeer mooi dakraam in onze keuken laten zetten. Wij hebben een heel mooi huis, met een fijne keuken. Enige nadeel is dat deze keuken er ooit is aangebouwd en hierdoor best wel donker en warm is. Vooral op warme dagen is het vervelend dat hier geen raam zit, die je even open kan zetten. Ook wanneer ik aan het bakken ben in frituur is het niet fijn om niks open te kunnen zetten.

Zeer mooi Fakro dakraam

Een tijd geleden was ik bij een vriendin op visite. Zij hadden ook hetzelfde probleem in hun keuken, maar dat hadden zij eigenlijk, best wel simpel opgelost. Een mooi raam hadden zij hier geplaatst en hiermee de problemen op kunnen lossen. Natuurlijk kan je ervoor kiezen om een koepel te plaatsen, maar dit is veel fijner. Aangezien zij in de keuken een schuin dak hebben, is het mogelijk om dit raam helemaal open te zetten. Voordeel is dat er veel daglicht binnen kan komen en ook de frisse lucht heeft nu de kans om heerlijk door het huis te blazen.

Thuis gekomen ben ik zelf op deze website gaan kijken en heb hier ook een bestelling gedaan. Binnen een week werd het raam al geleverd en kon deze geplaatst gaan worden. Het resultaat is verbluffend en ik kan het iedereen aanraden om hier zo een mooi raam te bestellen.