28 oktober 2021
airpress

De voordelen van een Airpress luchtgereedschap

Er zijn van die merken die erg geliefd zijn bij ervaren klussers maar die je misschien nog helemaal niet kent. Airpress is één van die merken. Airpress maakt zeer degelijk luchtgereedschap en biedt ook nog andere spullen voor klussers aan. 

airpress

Wat is Airpress?

Airpress is een Nederlands merk van luchtgereedschappen dat al op de markt is sinds 1956. Het Airpress merk staat voor prestaties, comfort, duurzaamheid en veiligheid. Met name de compressoren zijn zeer geliefd onder de professionals en worden inmiddels verkocht in meer dan 12 Europese landen. Het voordeel van een Nederlands merk is dat je ook te maken hebt met Nederlandse voorwaarden en klantenservice indien nodig. Daarom kiezen veel mensen hier voor Airpress, al heeft het natuurlijk ook veel te maken met de kwaliteit en duurzaamheid van de producten.

Soorten producten

Airpress biedt eigenlijk van alles aan. Een greep uit het assortiment:

  • compressors
  • gereedschapskisten
  • acculader
  • luchtset

Het meest gekochte product is toch wel de compressor. Dit is dan ook waar het merk groot mee is geworden.

airpress

Wat is een compressor?

Compressors zijn apparaten die worden gebruikt om lucht te comprimeren tot de gewenste druk om arbeid te kunnen verrichten. Een compressor zuigt hiervoor lucht aan uit de omgeving. De lucht komt in de compressor terecht en wordt daar op druk gebracht. Hierdoor wordt de druk van de lucht hoger dan de omgeving. Een compressor creëert in feite luchtdruk. Bij Airpress kun je uit verschillende soorten compressors kiezen want er zijn veel opties.