28 oktober 2021

Een nieuwe badkamer

Het aanschaffen van een nieuwe badkamer van soms een langdurig proces zijn. Het vinden van een aannemer en het laten uitvoeren van het project zal zich bij veel mensen  niet in de koude kleren gaan zitten. Bij Q1 sanitair geloven ze dan ook dat dit anders kan en hebben ze een oplossing op dit probleem. Op hun website vind je namelijk alles voor in de badkamer. Zo kun je gewoon heel gemakkelijk alle dingen die je nodig hebt in 1 keer bestellen en laten bezorgen!

Het maken van een eerste afspraak

Voordat je echt aan de slag gaat met het laten installeren van een nieuwe badkamer of met het verbouwen van je al bestaande badkamer is het goed om een afspraak te maken in een showroom. Bij Q1 Sanitair kun je gemakkelijk online een afspraak inplannen. Samen met de ontwerper bespreek je dan je wensen. Op basis hiervan maakt de ontwerper een 3D ontwerp waardoor je een realistisch beeld hebt van hoe jouw badkamer er uit zal komen te zien.

Waar let je op bij het kopen van een badkamer?

Bij het kopen van een badkamer is het allereerst belangrijk om te bedenken waar je naar op zoek bent. Een goed begin is het halve werk! Wil je bijvoorbeeld een regendouche of voldoet een gewone douche ook aan je wensen? En wat voor kleur wil je de tegels hebben? Ga je voor strak zwart of misschien voor toch creatief roze of groen? Alles is mogelijk! Verder is het ook belangrijk om bij jezelf na te gaan of je het liefste alles van 1 plek wilt halen of dat je het niet erg vindt om langs verschillende winkels te gaan. Door te winkelen bij Q1 Sanitair bespaar je tijd doordat alle badkamer benodigdheden op 1 plek verenigd zijn. Een win-win situatie als je het ons vraagt!

Wat kost een nieuwe badkamer?

De prijzen van het laten installeren van een nieuwe badkamer variëren enorm. Voor een badkamer van ongeveer 9 vierkante meter variëren de kosten van bijvoorbeeld 5000 tot 7500 euro. Dit kun je als uitgangspunt nemen voor het bepalen van de prijs.

We hopen dat deze tips je op weg helpen bij het kiezen van een badkamer!