Houten plantenbak als eye catcher

houten plantenbak

Een houten plantenbak is niet meer weg te denken uit een moderne tuin anno nu. In de afgelopen jaren zijn er verschillende soorten en maten plantenbakken te verkrijgen en daardoor is de keuze enorm! Bij Tuinwaardig bent u aan het juiste adres om een prachtige houten plantenbak te bestellen die u zelf kunt monteren. Een houten plantenbak van Tuinwaardig kunt u op verschillende manieren gebruiken. Zo kunt u met een houten plantenbak een bepaalde sfeer in uw tuin creëren maar het dient ook direct als een echte eye catcher. Door uw houten plantenbak te combineren met een cortenstaal plantenbak en een bloembak kunt u een leuke sfeer creëren die in iedere tuin passend is. 

houten plantenbak

Houten plantenbak in verschillende soorten hout verkrijgbaar

De houten plantenbakken van Tuinwaardig worden gemaakt van verschillende houtsoorten. Denkt u aan douglas hout, bankirai hout, mahonie hout en eiken hout. Door met deze houtsoorten te spelen kunt u een speels karakter toevoegen aan uw tuin. Tuinwaardig heeft altijd een plantenbak die past bij uw tuininrichting! De houten bloembakken van Tuinwaardig zijn bekend door hun 100% vakmanschap. Iedere houten plantenbak of bloembak word met de hand gemaakt en hierdoor is elke plantenbak uniek! U kunt mede hierdoor ook zelf de grote van uw plantenbak bepalen. Zo bent u bij Tuinwaardig op het juiste adres voor het vinden van op maat gemaakte plantenbakken, cortenstaal bakken en bloembakken. De bloembakken van Tuinwaardig staan bekend als een duurzaam en stevig product dat nog jaren mee kan gaan in weer en wind. 

houten plantenbak

Tuin up-graden met een houten plantenbak

Door een plantenbak toe te voegen aan uw tuin creert u een prachtige plekje voor uw bloemen, struiken of een boom. Een houten plantenbak geeft sfeer aan een tuin en hierdoor kunt u net die finishing touch geven die u al jaren zocht. Kiest u voor een grote plantenbak dan word het een ware eye catcher. Gaat u voor een houten border dan creert u een sfeervol hoekje waarmee een stukje tuin sfeervol kunt afzetten. Zo ontstaat er een mooie scheiding in uw tuin of een passende en niet storende manier. Door een houten plantenbak toe te voegen aan uw tuin zorgt u ervoor dat uw tuin een ware up grade krijgt! Tuinwaardig levert kwaliteitsproducten voor de inrichting en verzorging van uw tuin. Zij bieden u een uniek aanbod aan met verschillende plantenbakken van hoog waardig kwaliteit. Tuinwaardig werkt met duurzame houtsoorten die garant staan voor een lange levensduur. Alle bloembakken, tuintafels en plantenbakken worden in Nederland geproduceerd.