28 oktober 2021
kunststof plaatmateriaal

Ieder gebouw een geschikte gevel

Met kunststof plaatmateriaal kun je een gevel kiezen die echt bij je gebouw past, de kleuren en het motief van de gevelplaat kun je zelf kiezen. Zomer en winter blijven je gevels mooi, want op de panelen krijg je namelijk 10 jaar garantie op de kleur. De vorm, het design en de kleuren zijn uniek zoals je nog nooit hebt gezien. Ook de strenge eisen die aan kunststof plaatmateriaal worden gesteld voldoet MassiefNT allemaal aan. Je hebt niet alleen een hele mooie gevel, maar ook een hele veilige.

kunststof plaatmateriaal

Een gevel die veel te verduren krijgt

Zomer of winter een gevel krijgt heel veel te verduren, hij moet mooi blijven ook wanneer de zon erop schijnt of de regen met bakken uit de hemel komt. De bekleding is uitvoerig getest onder de zwaarste weersomstandigheden en blijft daardoor mooi, de kleuren blijven ook de originele kleuren. Waar rood na een aantal jaren door de zon in veel gevallen verkleurd blijft het kunststof plaatmateriaal ook echt rood. De plaatmaterialen zijn in vier standaard afmetingen verkrijgbaar, dit heeft als grote voordeel dat je nooit veel afval hoeft weg te gooien.

kunststof plaatmateriaal

Verschillende manieren van montage

Kunststof plaatmateriaal is op verschillende manieren te bevestigen aan de gevel van een gebouw. Met het bevestigingssysteem van Plastica weet je zeker dat je beplating veilig en duurzaam wordt gemonteerd. Gebruik je de middelen van Plastica.nl dan krijg je zelfs projectgarantie. Je kunt de gevelplaten ook lijmen, dit is niet moeilijk maar het dient wel zeer secuur te gebeuren. Heb je de gevel helemaal bekleed heb je een prachtige gevel zonder zichtbare bevestiging. Schroeven zijn ook mogelijk, je bevestigd de platen met schroeven in de kleur van je gevelbekleding.