Raamfolie: de oplossing tegen afleiding

Op maat bestellen

Vooral bij kantoren is het erg populair: raamfolie. Maar ook particulieren gebruiken raamfolie steeds vaker voor hun woning. Dat heeft een aantal redenen:

  • folie helpt tegen afleiding
  • het is een betaalbare optie
  • er is oneindig veel keuze in raamfolie
raam folie

Afleiding tegengaan

De voornaamste reden om raamfolie te plakken op een raam in je huis of kantoor, is om afleiding tegen te gaan. Raamfolie werkt niet zoals gordijnen. Het schermt je raam niet helemaal af en maakt het dus ook niet donker binnen in je kamer. Wat het wel doet, is een matte laag vormen tussen jou en de buitenwereld. Hierdoor ben je minder snel afgeleid door dingen die je ziet op straat.

Soms kun je al afgeleid zijn als er een vogel langsvliegt. Dankzij raamfolie zie je al deze dingen minder goed en kun jij je goed focussen op jouw taken. Op een kantoor is raamfolie al helemaal effectief, gezien het jou en je collega’s scherp houdt!

Betaalbaar en op maat

Raamfolie is een betaalbare optie binnen de raamdecoratie. Gordijnen zijn niet alleen minder praktisch: ze zijn vaak ook duurder. Raamfolie koop je al vanaf een vierkante meter en je kunt het zo duur of goedkoop maken als je zelf wil. Jouw raamfolie precies op maat en met een eigen design? Ook dat kan!

statische folie

Keuzemogelijkheden

Raamfolie zelf ontwerpen kan natuurlijk altijd maar de bestaande keuze is ook al gigantisch. Er zijn talloze kleuren en patronen te koop. Met name online is er veel keuze.