Thuis opfleuren met muurstickers

Kale muur

Ga ook aan de slag met muurstickers! Hiermee kun jij een kale muur vrij snel omtoveren tot een erg leuk design! Het leukste hiervan is dat jij geheel naar eigen wens dit design kunt realiseren! Hoe? Neem dan eens een kijkje op de website van Plakhetzelf.nl. Hier heb je de mooiste designs welke jij geheel naar eigen wens kunt inzetten. Ga jij voor een kleurige patroon, of hou jij het bij de lichtere variant? Al met al kun je vrijwel alles op deze website vinden! Bekijk de website en laat je inspireren met de mogelijkheden welke zij te bieden hebben!

Muurstickers

Eens wat anders met die saaie muur

Een schilderij, spiegel en zelfs twee kandelaars hebben er gehangen. Helaas niet het gewenste effect gehad en daar baalde ik toch wel van. Ik wilde maar al te graag die muur wat meer flair geven, alleen lukt het mij niet. Meerdere keren had ik al op het internet gezocht in de hoop dat ik het dan kon vinden, maar helaas. Tot voor een paar weken terug! Een goede vriendin van mij kwam met het advies om eens op de bovenstaande website te kijken. Dit liet ik mij natuurlijk niet nog eens vertellen! Bij het zien van deze website wist ik meteen dat ik hier goed zit. Uiteindelijk heb ik er dan ook voor gekozen om mijn eigen muurstickers te bestellen.

Plak het zelf