Van Reenen is een gespecialiseerde meubelzaak in Hilversum

Meubelzaak

Ben je voor je inboedel op zoek naar een meubelzaak in Hilversum? In dat geval doet het je goed om een keer een bezoek te brengen aan Van Reenen. Het meubilair koop je voor een scherpe prijs en je hebt de keuze uit een breed scala aan stijlen. Zo is er ook voor jouw smaak meer dan genoeg keuze. Voor welke ruimte in huis je ook op zoek bent naar meubelen, bij Van Reenen vindt je voor iedere ruimte in huis een passend assortiment.

Maak het meubilair compleet met passende accessoires

Naast dat je bij Van Reenen aan het juiste adres bent voor het mooiste meubilair, zit je hier ook helemaal goed als het op accessoires voor je woning aankomt. Want ook al heb je de mooiste stoelen, een fraaie bank en een gezellige eetkamertafel gekocht, met accessoires maak je jouw woning of appartement pas echt gezellig. Kies bijvoorbeeld voor prachtige verlichting, een mooie vaas of een warm vloerkleed. Naar wat voor soort accessoires gaat jouw voorkeur uit?

Meubels kopen

Breng een bezoek aan de woonwinkel van Van Reenen

Op welke dag van de week wil jij een keer een bezoek brengen aan de woonwinkel van Van Reenen? Je bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom. Het behulpzame personeel luistert in de woonwinkel graag naar je wensen, maar kan je ook telefonisch of via het online contactformulier van advies op maat verzekeren. Dat wil jij toch ook?