21 januari 2022
pvc merk

Welk pvc merk moet je kiezen? Dat ontdek je hier

Pvc op de vloeren is een echte aanrader. Het materiaal is stevig en toch flexibel, is makkelijk schoon te houden en gaat extra lang mee. Er zijn echter zo ontzettend veel keuzes als het aankomt op pvc, want er zijn inmiddels honderden fabrikanten die hebben gerealiseerd dat je van dit materiaal perfecte harde vloeren kunt maken. Welk pvc merk moet je nu kiezen? Dat is de vraag. Enkele bekende en populaire opties zijn:

  • Mflor
  • Coretec
  • Therdex
  • Moduleo

Misschien zeggen deze merken je niks. Of misschien heb je er juist wel eerder van gehoord. In ieder geval zijn ze de moeite waard om te onderzoeken wanneer je nog niet eerder een pvc merk hebt uitgekocht voor op je vloer.

pvc merk

Mflor

 Tegels, hout of natuursteen kunnen zij namelijk als de beste namaken met pvc. Het is amper van echt te onderscheiden. Mflor gebruikt namelijk een unieke techniek om dit natuurlijke effect in het pvc aan te brengen. Hierbij volgt de oppervlaktestructuur het dessin, waardoor de pvc vloeren er precies uitzien en aanvoelen als het natuurlijke product.

Moduleo

Een vloer moet mooi zijn. Natuurlijk, want het is jouw huis en je wil wel blij zijn met hoe het eruit ziet. Het is echter ook fijn als de vloer gemakkelijk te installeren is, met name als je dit zelf voor je rekening wil nemen. Wie een klein beetje handig is kan prima zo’n vloer zelf leggen. Kies in dat geval voor een Moduleo vloer met een click technologie systeem.

Therdex en Coretec

Elk merk heeft eigen voor- en nadelen. Ook hebben merken vaak handigheidjes. Coretec is bijvoorbeeld ideaal voor een gehorig huis, omdat de onderste laag van kurk deze vloeren uitzonderlijk geluidsdicht maakt. Iets dat je niet vaak meemaakt bij harde vloerbedekking. Ook Therdex heeft soortgelijke eigenschappen, en een breed assortiment aan kleuren.